Aanmelden

Tot nu toe opgehaald € 495,00

Uitgifte

Elke week op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur worden de pakketten uitgegeven voor cliënten uit Elburg en Doornspijk. De uitgifte is op het adres 't Straatje 6 te Oostendorp-Elburg.  Dit is een gedeelte van het voormalige VNK gebouw (zie contactgegevens). Van 16.00 – 16.30 uur voor de achternamen A tot en met M. Van 16.30 – 17.00 uur voor de achternamen N tot en met Z.

 

Elke week op vrijdagmiddag tussen 16.30 en 17.00 uur worden de pakketten uitgegeven voor cliënten uit ‘t Harde. De uitgifte is in het gebouw van de Protestantse Gemeente 't Harde (Maranathakerk) Bovendwarsweg 2 in ‘t Harde.

 

Elke week op dinsdagmiddag tussen 14.30 en 18.00 worden de pakketten rondgebracht naar cliënten uit Oldebroek.

 

Elke week op dinsdagmiddag tussen 16.30 en 17.00 uur worden de pakketten uitgegeven voor cliënten uit Wezep. De uitgifte is in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (Noorderlicht) Mariënrade 1 in Wezep. Deze kerk staat achter de Aldi.

 

Mededelingen

- Als u niet in de gelegenheid bent zelf uw pakket af te halen, dan kunt u zelf iemand regelen die dit voor u ophaalt.

- Heeft u twee keer zonder kennisgeving uw pakket niet afgehaald, dan kan dit tot gevolg  hebben dat de hulp wordt beëindigd.

- Diepvriesproducten na ontdooien niet meer invriezen. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. De Voedselbank is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde producten. De producten neemt u dus op eigen risico mee uit de loods.

- Ingevroren vlees binnen 2 maanden na tht-datum consumeren.

- Er kunnen producten in het voedselpakket zitten die over datum zijn. Dan gaat het om producten in vacuüm, in blik of in droge vorm. Heeft u er problemen mee, breng deze producten dan retour. De supermarkten mogen die producten niet meer uitgeven, voedselbanken wel van de Nederlands Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Voedselbanken hebben een speciale lijst van de NVWA hoelang die nog mogen worden uitgegeven. Soms wel een jaar of langer na de tht-datum (Zie Houdbaarheidstabel NVWA). Fabrikanten die ons goederen leveren die over de datum zijn garanderen ons de kwaliteit.

- Mocht er een belangrijke wijziging zijn in uw inkomenssituatie dan dient u dat zelf aan ons kenbaar te maken

- De Voedselbank behoudt zich het recht voor om te allen tijde de voedselverstrekking stop te zetten.