Aanmelden

Tot nu toe opgehaald € 495,00

Help Nederland vooruit STEM OP ONS!

Op maandag 22 januari om 12:00 uur start de stemronde van Help Nederland vooruit. Stichting Voedselbank Elburg-Oldebroek is geselecteerd om mee te doen aan deze stemronde. Nu is het tijd om tussen 22 januari en 11 februari zoveel mogelijk stemmen te werven voor jullie mooie initiatief! Hierbij een korte video(animatie MP4): www.helpnederlandvooruit.nl/toolkit/animatie.mp4

 

Belangrijke informatie, bijgevoegd is een directe link naar de stempagina (werkt vanaf maandag!): www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-voedselbank-elburg-oldebroek. Gebruik postcode 8081RN of zoek op Stichting Voedselbank Elburg-Oldebroek.

 

In deze email vinden jullie belangrijke informatie die helpt bij het werven van stemmen. Hoe meer stemmen, hoe beter: op naar die donatie van € 5.000! Heel Nederland kan stemmen van 22 januari t/m 11 februari. Per e-mail adres kan 1x gestemd worden. Op de stempagina www.helpnederlandvooruit.nl kunnen stemmers stichtingen zoeken op postcode, naam of door op een regio te klikken op de kaart van Nederland. Nederland is opgedeeld in 52 regio’s. Per regio zijn er 5 stichtingen geselecteerd. Stichting Voedselbank Elburg-Oldebroek valt binnen de regio Zwolle-Deventer.